POHJANMAAN AITA

Näemme ratkaisuja siinä missä muut näkevät ongelmia

Koska aita on enemmän kuin kasa metallia, pyrimme Pohjanmaan Aita Oy:ssä siihen, että teille jää aitaprojektistanne positiivinen muisto ja kaunis jälki.

Pihoja ympäröiviä ja rajaavia aitoja sekä niiden käyttötarkoituksia on monia ja sen vuoksi autamme teitä päättämään juuri teille sopivasta ratkaisusta. Me tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua aitarakennelmien suunnittelussa ja pystytyksessä, avaimet käteen -periaatteella.

Yrityksessämme on monien vuosien kokemus aitojen ja porttien asentamisesta omakotitalojen pihoille, teollisuusalueille, päiväkodeille ja koirapuistoihin. Yhteinen tehtävämme on luoda Teille aita, joka kestää isältä pojalle.

Meillä on tyytyväisiä asiakkaita ympäri Suomen, mutta lähtökohtaisesti työskentelemme Uudenmaan alueella. 

Aita on teidän kotinne käyntikortti!

Pihoja ympäröiviä ratkaisuja on useita. Oli se sitten katseen suojakasi ja oman tontin rajaamista varten, tai lasten ja eläinten turvallisen liikkumisen turvaamiseksi, kauneus yhtenä tärkeänä elementtinä.

Aidan hankinnassa pitäisi miettiä, mikä olisi käytännössä juuri teille sopivin ratkaisu. Erilaisten vaihtoehtojen pohdinnassa olisi kohtuullista ottaa myös naapuri mukaan projektiin, ja ehkä jopa jakaamaan kustannuksia!

Löydettyäsi sen oikean, pitäisi seuraavaksi päättää, miten tontille tulee ja mihin kohti aitaa asennetaan portit. Tämän jälkeen tulisi merkata kaikki aitalinjan tulevat kulmat ja mitata niiden väliset matkat, jotta saadaan aidan kokonaispituus metreinä.

Pihalla aitalinjaa mitattaessa olisi suositeltavaa huomioida tontin ominaisuudet, tasaisuus sekä kasvilisuus. Nämä tekijät voivat vaikuttaa paljonkin asennustöihin sekä materiaalien tarpeeseen sekä hintaan. Olisi myös hyvä tiedostaa ympärillä olevien putkistojen ja kaapeleiden paikat.

Pohjanmaan Aita Oy

Juuri näiden tärkeiden seikkojen vuoksi me olemme apunanne alusta loppuun! Mielestämme aita ei ole vain ”kasa metallia” vaan suuri osa viihtyisän alueen kokonaisuutta. Sanontamme kuuluukin ”Silmä lepää, kun tekee työnsä kuin itselleen!”

Me viemme ammattitaidolla ja kokemuksella koko aitaprojektinne alusta loppuun ja autamme valitsemaan oikeat materiaalit juuri Teille sopivaa aitaa varten.

Luomme kanssanne Teidän arvoisenne pihan, juuri sen oikean, jonka haluatte.

Pohjanmaan Aita Oy

Yritys perustettiin vuonna 2016 kahden miehen voimin: Rauno, ammatiltaan viherrakentaja ja Kaarel, entinen K-Raudan viherpuolen myyntipäällikkö.

Yrityksestä
  • Velaton perheyritys.
  • Joustava aikataulu.
  • Aidat ja portit asennetaan joka kohteeseen huolellisesti ja laadukkaasti koosta riippumatta.
  • Yksityisille, yrityksille, taloyhtiöille.
  • Toiminta-alueemme on Uusimaa ja myös kauempana sijaitsevat alueet sopimuksen mukaan.
  • Asennukset tehdään huolellisesti alusta loppuun.
  • Työvaiheet mietitään kokonaan loppuun ennen asennuksen aloittamista.

Vuosien kokemuksella, hyvällä asenteella ja nykyaikaisilla työvälineillä pystymme asentamaan aitaa ja portteja metsään, tien reunaan, asfalttiin, betoniin ja mihin maaperään tai maastoon vain.

Aitojen lisäksi olemme myös toteuttaneet pihakokonaisuuksia ja aiomme laajentaa pian myös vihersuunnitteluun ja pihakivetyksiin.

Teemme usein yhteistyötä taloyhtiöiden kanssa ja olemme toteuttaneet koirapuistoja, aitoja avantouintipaikoille, suojattuja alueita ja kenneleitä.

Asiakkaitamme ovat usein yksityiset, yritykset, koulut ja kaupungit.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Suunnittellaan yhdessä teille sopivin ratkaisu.