POHJANMAAN AITA

Aita on teidän kotinne käyntikortti!

Pihoja ympäröiviä ratkaisuja on useita. Oli se sitten katseen suojakasi ja oman tontin rajaamista varten, tai lasten ja eläinten turvallisen liikkumisen turvaamiseksi, kauneus yhtenä tärkeänä elementtinä.

Aidan hankinnassa pitäisi miettiä, mikä olisi käytännössä juuri teille sopivin ratkaisu. Erilaisten vaihtoehtojen pohdinnassa olisi kohtuullista ottaa myös naapuri mukaan projektiin, ja ehkä jopa jakaamaan kustannuksia!

Löydettyäsi sen oikean, pitäisi seuraavaksi päättää, miten tontille tulee ja mihin kohti aitaa asennetaan portit. Tämän jälkeen tulisi merkata kaikki aitalinjan tulevat kulmat ja mitata niiden väliset matkat, jotta saadaan aidan kokonaispituus metreinä.

Pihalla aitalinjaa mitattaessa olisi suositeltavaa huomioida tontin ominaisuudet, tasaisuus sekä kasvilisuus. Nämä tekijät voivat vaikuttaa paljonkin asennustöihin sekä materiaalien tarpeeseen sekä hintaan. Olisi myös hyvä tiedostaa ympärillä olevien putkistojen ja kaapeleiden paikat.

Pohjanmaan Aita Oy

Tämänpä takia me olemme apunasi ja mielestämme aita ei ole vain kasa metallia. Aita on iso osa viihtyisän alueen olemusta. Sanontamme kuuluukin ”Silmä lepää kun tekee työnsä kuin itselleen!”.

Me Pohjanmaan Aita Oy:ssä autamme sinut läpi koko aitaprojektin sekä hankimme ja autamme valitsemaan oikeat materiaalit aitaa varten.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Suunnittellaan yhdessä teille sopivin ratkaisu.