Yritys

Näemme ratkaisuja siinä missä muut näkevät ongelmia. Koska aita on enemmän kuin kasa metallia, pyrimme Pohjanmaan Aita Oy:ssä siihen, että teille jää aitaprojektistanne positiivinen muisto ja kaunis jälki.

Ammattitaitoa vuodesta 2016

Yritys perustettiin vuonna 2016 kahden miehen voimin: Rauno, ammatiltaan viherrakentaja ja Kaarel, entinen K-Raudan viherpuolen myyntipäällikkö. Alla listattuna meistä ja arvoistamme.

Velaton
perheyritys

Me tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua aitarakennelmien suunnittelussa ja pystytyksessä, avaimet käteen -periaatteella.

Joustavuus

Joustamme asiakkaan tarpeen mukaan ja saamme toteutettua nopealla aikataululla

 

Laatu

Aidat ja portit asennetaan joka kohteeseen huolellisesti ja laadukkaasti koosta riippumatta

Suunnitelmallisuus

Työvaiheet mietitään ja suunnitellaan kokonaan loppuun ennen asennuksen aloittamista

Aita on teidän kotinne käyntikortti

Koska aita on enemmän kuin kasa metallia, pyrimme Pohjanmaan Aita Oy:ssä siihen, että teille jää aitaprojektistanne positiivinen muisto ja kaunis jälki.

Pihoja ympäröiviä ja rajaavia aitaratkaisuja sekä niiden käyttötarkoituksia on monia! Sen vuoksi autamme teitä päättämään juuri teille sopivan ratkaisun. 

Yrityksessämme on monien vuosien kokemus aitojen ja porttien asentamisesta omakotitalojen pihoille, teollisuusalueille, päiväkodeille ja koirapuistoihin. Yhteinen tehtävämme on luoda Teille aita, joka kestää isältä pojalle.

Meillä on tyytyväisiä asiakkaita ympäri Suomen, mutta lähtökohtaisesti työskentelemme Uudenmaan alueella. 

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä!