Pohjanmaan Aita

Taloyhtiöt & huolto - Laadukasta palvelua kiinteistöllesi

Pohjanmaan Aita on sitoutunut tarjoamaan nopeaa ja laadukasta palvelua taloyhtiöille. Huolehdimme kiinteistöjen turvallisuudesta ja tarjoamme monipuolisia ratkaisuja, jotka täyttävät taloyhtiöiden tarpeet.

Jatkuva tuki huoltoasioissa

Huoltoasioissa voitte luottaa meihin. Tarjoamme jatkuvaa tukea isännöitsijöille ja asukkaille.

Asiantunteva huoltojoukkomme on aina valmiina vastaamaan kysymyksiinne ja ratkomaan mahdolliset ongelmat nopeasti ja tehokkaasti. Isännöitsijät voivat luottaa siihen, että olemme käytettävissä tarvittaessa, tarjoten tukea kaikissa kiinteistön huoltoon liittyvissä asioissa. Asukkaat voivat ottaa meihin yhteyttä vaivatta, jolloin varmistamme, että heidän huoltotarpeensa hoidetaan vaivattomasti ja nopeasti.

Olemme käytettävissä puhelimitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Voitte ottaa meihin yhteyttä puhelimitse saadaksenne välitöntä apua tai täyttämällä alla olevan yhteydenottolomakkeen, jonka avulla voimme paremmin ymmärtää huoltoasioitanne ja varmistaa, että tarjoamme juuri oikean ratkaisun tarpeisiinne. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että huoltoasioistanne huolehditaan sujuvasti ja ammattitaitoisesti, olipa kyseessä sitten pieni huoltopyyntö tai laajempi huoltotarve.

Räätälöidy aitaus- ja porttiratkaisut taloyhtiöille

Tarjoamme räätälöityjä aitaus- ja porttiratkaisuja taloyhtiöille, jotka haluavat turvata kiinteistönsä ja asukkaidensa turvallisuuden. Voimme suunnitella ja asentaa aitoja ja portteja erilaisilla lukkoratkaisuilla, kuten Abloy-lukoilla, jotka tarjoavat korkean tason turvallisuuden. 

Meidän kauttamme saat myös apua lupien ja muiden asiakirjojen hankinnan kanssa, jotta kaikki tarvittavat luvat ja dokumentit ovat kunnossa ennen aitojen ja porttien asennusta. Näin voimme taata, että kaikki on tehty asianmukaisesti ja turvallisesti. Voit myös tilata lupia varten piirrustukset suoraan arkkitehdiltä. 

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää siitä, kuinka voimme auttaa teitä turvaamaan taloyhtiönne ja asukkaidenne turvallisuuden räätälöidyillä aitaus- ja porttiratkaisuilla.

Vakuutus- ja korjauspalvelut yhteistyössä taloyhtiöiden kanssa

Turvaa kiinteistösi yhteistyössä kanssamme. Hoidamme vakuutusasiat sujuvasti, olipa kyseessä puunkaatumiset, peuran törmäykset aitoihin tai aurausvahingot. Korjauspalvelumme varmistavat, että mahdolliset vahingot käsitellään nopeasti ja ammattitaidolla.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä!