VERKKOAIDAT JA PUUAIDAT

Verkkoaita

Laajalla valikoimalla esiintyviä verkkoaitoja löytyy eri paksuuksilla ja erivärisinä, ja eri kohteisiin. Verkkoaidalle ominaista ovat tukitolpat, mitkä on asennettava jokaiseen kulmaan sekä noin 25 metrin välein, että aidantolpat eivät antaisi periksi, kun verkkoa kiristetään lopullista tulosta varten.

Verkkoaidan tekee erinomaiseksi sen edullinen hinta sekä mahdollisuus joustavuuteen eri maastoissa. Lisäksi verkkoaita on melko huoltovapaa.

Yksi tunnetuimmista verkkotyypeistä on ”panssariverkkoaita”, joka on punottu verkko. Se asennettaan ripustamalla verkko tolppien välissä olevalle kiristyslangalle. Se tekee siitä mahtavan koira-aidan myös pienimille koirille, koska verkon saa asennettu tosi lähelle maata myös epätasaisella maalla!

Hitsattu verkkoaita, niin kuin nimikin sanoo, on osittain hitsattu rakenteeltaan. Verkkoa löytyy eri silmäkoolla sekä eri paksuudella. Tasaiselle maastolle asennettu hitsattu verkkoaita näyttää upealta!

Molemmat materiaalit ovat sinkitettyjä ja pvc eli muovikalvotettuja. Panssariverkkoa saa myös pelkällä sinkillä!

Eläinverkkoa löytyy hitsattuna kuin punottuna, verkkoa saa myös alhaalta pienenevällä silmällä. Materiaalit ovat kuumasinkitettyjä.

Verkkoaidan asennuksessa käytettään normaalisti pyöreitä tolppia. Valikoimasta löytyy myös profiilitolppia, missä kiinnitys tapahtuu sinkilällä. Eläinverkon asennuksessa käytetään suurimmaksi osaksi puutolppia.

Jos perustukset tehdään betonilla, on tolppien oltava vähintään 50 cm pidempiä kuin aita itse.

Puuaita

Teemme myös puuaitoja, joista alla taidonnäytteitämme.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Suunnittellaan yhdessä teille sopivin ratkaisu.