Pohjanmaan Aita

Porttiratkaisut - Luotettavaa turvaa ja tyylikästä toimivuutta

Pohjanmaan Aita tarjoaa porttien asentamaispalveluja kaiken kokoisiin ratkaisuihin. Me suunnittelemme ja toteutamme sinulle oikeanlaisen ratkaisun avaimet käteen asennettuna.

Soita ja
tilaa

Nopea toimitus
ja asennus

Laadukkaat tuotteet kohtuuhintaan

Jatkuva tuki
huolto

Käyntiportit

Saranaportit

Liukuportit

"Portti- ja aitaprojektimme toteutettiin mallikkaasti. Suunnittelussa kuultiin toiveemme ja työt tehtiin ripeästi ja taidokkaasti. Työntekijät käyttäytyivät ystävällisesti huomioiden myös koiriemme tarpeet."

Juha ja Riitta, Helsinki

Porttien asennuspalvelu ammattitaidolla

Portteja on kolmea eri tyyppiä: käyntiportti, ajoportti eli siipiportti ja liukuportti. Porttimateriaaleina käytetään asiakkaan valinnasta riippuen joko kuumasinkittyä terästä, painekyllästettyä puuta tai komposiittia.  Portin tolpat asennetaan betonivalulla sokkeliin niin että kummatkin tolpat valetaan yhtenäiseen betonivalun – mikä takaa että routiessa ne pysyvät yhdessä. Perustukset tehdään harjateräksellä.

Portin maisemoinnissa voidaan käyttää erilaisia materiaaleja, kuten esimerkiksi puulaudoitusta, metallitankoja, komposiittia, verkkoa yms. Portin mitoituksessa lasketaan mukaan myös portin tolpat, saranat, lukon kieli sekä sen vastakappale, jotka voivat vaikuttaa portin kokonaismittaan jopa 20 cm.

Standardiportit ovat massatuotantoa ja voivat olla laadullisesti heikompia. Niissä saattaa ilmetä ongelmia, kuten kahvojen löystymistä ajan mittaan. Erityisesti korkeiden aitojen kanssa voi olla haastavaa löytää sopivan kokoista standardiporttia.

Erikoisportit tarjoavat tarkan mitoituksen ja laadukkaampia ominaisuuksia, kuten kestävämmät lukot. Vaikka erikoisportin tilaaminen vie enemmän aikaa, se voi tarjota paremman sovituksen ympäristöön ja pidemmän käyttöiän. Investoimalla erikoisporttiin saat paremman vastineen rahoillesi.

Jos portin vakiomalli ei sovi kohteeseen, niin erikoismitoitetun portin pystyy myös tilaamaan (kestää noin 3 viikkoa).

Porttien ominaisuudet ja mitat

  • Pelkkänä runkona toimitettuna asiakas saa itse päättää millaisen pinnoitteen tai päällysteen hän porttiin haluaa.
  • Kaikki teräsportit ovat kuumasinkittyjä ja pulverimaalattuja tehdasväreillä RAL 6005 vihreä tai RAL 7016 harmaa.Portteja saa myös haluamallaan värillä RAL värikartalta.
  • Kaikkiin porttimalleihin tulevat mukaan myös saranat ja yksinkertainen lukko.
  • Käyntiportin aukko on 1 m leveä.
  • Ajoportti: 2–4 m leveä.
  • Liukuportti: kaikki liukuportit toimitetaan erikoistilauksena millä mitoilla tahansa.
  • Standard vakio portit yksinkertaisella lukolla ja kahvalla.
  • Tolppavälikäyntiporteissa vakio n.1m, ajoporteissa 4m
  • Standard porttejä tehdasvärillä ral6005; ral7016 ja vakiomitoilla 950mm; 1150mm; 1450mm; 1750mm ja 1950

Käyntiportit – Luo Uniikki Sisäänkäynti

Meillä on laaja valikoima tyylikkäitä käyntiportteja, jotka sopivat erinomaisesti erilaisiin tarpeisiin – olipa kyseessä koti, yritys tai jokin muu paikka. Valikoimamme kattaa eri tyyliset, kokoiset ja materiaaleista valmistetut portit, kuten perinteiset rautaportit, moderneja metallivaihtoehdot ja puupinnat. Tarjoamme myös mahdollisuuden räätälöityihin ratkaisuihin, jotta voimme täyttää juuri sinun toiveesi.

Ymmärrämme, että jokainen paikka on ainutlaatuinen. Tarjoamme erilaisia laadukkaita vaihtoehtoja eri tarpeisiin, olipa kyseessä mökki, taloyhtiö tai oma koti. Kiinnitämme huomiota käytännöllisyyteen, turvallisuuteen ja mukavuuteen. Jos valikoimastamme ei löydy sopivaa vaihtoehtoa, voimme yhdessä suunnitella juuri sellaisen portin, joka täyttää kaikki odotuksesi.

Saranaportit - Liikkuva sisäänkäynti

Etsitkö yksilöllistä ja toimivaa ratkaisua sisäänkäyntiisi? Meidän saranaporttimme tarjoavat monipuolisen valikoiman tyyliä, kestävyyttä ja innovaatioita. Olipa kotisi, toimistosi tai vaikkapa taianomaisen puutarhasi sisäänkäynnin parantaminen mielessäsi, meillä on tarjota ratkaisu, joka ylittää odotuksesi.

Saranaporttimme heijastavat monipuolista estetiikkaa, aina modernista metallista perinteisiin puurakenteisiin. Voit valita joko valmiin malliston joukosta tai suunnitella kanssamme täysin räätälöidyn portin, joka sopii täydellisesti ympäristöönsä.

Liukuportit - Sujuva Liikkuminen ja Kestävä Tyyli

Kestävä, ryhdikäs ja monipuolinen – sivulle liukuva 1- tai 2 -osainen porttimme on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä ajoneuvo- ja rekkaliikenteessä. Tarjoamme vaihtoehtoja käsikäyttöisestä mekanismista aina automatisoituun järjestelmään, jota voi ohjata esimerkiksi GSM:llä tai liittää kiinteistön kulunvalvontaan. Lisäksi tarjoamme valmiit betoniperustukset, jotka tekevät asentamisesta vaivatonta ja nopeaa. Voimme myös varustaa liukuporttimme sääsuojakatoksella lisäturvaa varten.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä!