Pohjanmaan Aita

Laadukkaat aidat turvaavat ympäristöäsi

Etsitpä sitten tehokasta suojausta teollisuusalueelle, kodin pihaan, koirapuistoon tai taloyhtiön ympäristöön, meiltä löydät sopivan aitamallin. Lue lisää ja löydä juuri tarpeisiisi soveltuva aita.

Soita ja
tilaa

Nopea toimitus
ja asennus

Laadukkaat tuotteet kohtuuhintaan

Jatkuva tuki
huolto

Verkkoaidat

Elementtiaidat

Metalliaidat

"Asioiden hoitaminen oli nopea, sujuvaa ja kommunikaatio selkeää. Aitaprojektia luodessa saimme asiantuntevaa neuvontaa ja suosittelua. Aidan rakentamisen aikana ilmenneisiin pieniin ongelmiin löydettiin nopeasti ja joustavasti ratkaisut. Laadukasta ja tarkkaa työtä! Aitamateriaalit vaikuttavat laadukkailta ja viimestellyiltä."

Meelis Rahula

Verkkoaidat: Monipuolisia vaihtoehtoja

Perinteinen Panssariverkkoaita: Edullinen ja käytännöllinen vaihtoehto tontin rajaamiseen. Panssariverkko koostuu sinkitystä teräslangasta, ja se soveltuu erinomaisesti epätasaisille maastoille. Saatavilla eri korkeuksilla ja väreillä.

Hitsattu Verkkoaita: Kustannustehokas ja edustava verkkomalli sopii erinomaisesti tasaisille ja loiville maastoille. Tarjoaa näyttävän ulkonäön ja soveltuu niin kotipihoille kuin teollisuusalueille. Saatavana eri korkeuksilla ja väreillä.

Eläinverkko/Peura-aita: Suojaa puutarhasi peuroilta. Laaja valikoima eri korkeuksia ja silmäkokoja. Turvaa puut, pensaat ja istutukset peuroilta ja jäniksiltä.

Elementtiaidat: kestäviä ratkaisuja

Kolmilanka-aita (2D Aita): Kestävä ja huoltovapaa ratkaisu eri käyttötarkoituksiin. Sinkitty teräs, pulverimaalattu, ja saatavana eri väreissä. Kolmilanka-aita on helppo asentaa ja soveltuu erinomaisesti tehdasalueille, taloyhtiöiden pihoille ja koirapuistoihin.

3D Aitaelementti: Kolmiulotteinen aitaelementti vahvistavalla langalla. Laaja värivalikoima, mukaan lukien erikoisvärit. Helppo asentaa ja soveltuu erinomaisesti erilaisiin ympäristöihin.

Metalliaidat: tyylikästä turvaa

Piikkiaita: Vahva ja tyylikäs aitamalli antaa kodillesi viimeistellyn ilmeen. Laasarhitsattuja ja duplex-kuumasinkittyjä aitaelementtejä tilauspohjaisesti piikeillä tai ilman. Erilaiset korkeudet ja värit saatavilla.

Valitse Pohjanmaan Aita, kun haluat laadukkaan ja luotettavan aitaratkaisun. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä tarjous juuri sinun tarpeisiisi sopivasta aidasta! Tutustu myös referensseihimme ja näe, miten olemme auttaneet muita asiakkaitamme luomaan turvallisen ympäristön.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä!