POHJANMAAN AITA

Aidat

Pohjanmaan Aita tarjoaa porttien asentamaispalveluja kaiken kokoisiin ratkaisuihin. Meiltä saat puuaidat,  verkkoaidat, metalliaidat ja elementtiaidat avaimet käteen asennettuna.

Soita ja
tilaa

Nopea toimitus
ja asennus

Laadukkaat tuotteet kohtuuhintaan

Jatkuva tuki
huolto

Elementtiaita

Elementtiaidat soveltuvat esimerkiksi päiväkotien, urheilu- ja leikkikenttien, julkisivujen ja erilaisten kiinteistöjen suojaamiseen

Meiltä löytyy 2D tai 3D aidanmalli ratkaisuja. 2D elementti koostuu kolmesta metallilanjasta ja 3D koostuu yhdestä. 

2D-aita on tunnettu myös nimellä kolmilanka-aita tai säleaita. Näitä löytyy kahdella eri paksuudella,

  • 6/5/6mm
  • 8/6/8mm.

3D-aitaa löytyy pulverimaalattuna kuin myös pelkällä sinkillä. Metallilanka on paksuudelta 4mm tai 5mm. 

Tehdasväreistä löytyy Ral6005 vihreä ja Ral7016 harmaa. Materiaalit ovat kuumasinkitettyjä ja pulverimaalattuja.

Elementtiaidat asennettaan 40x60mm neliskulmaisilla tolpilla ja siihen tarkoitetuilla U-kiinnikkeillä.

Metalliaita

Tietyissä aitamalleissa kuten metalliaidoissa lisääntyy mitattaessa elementin mitalle myös tolpan leveys, koska kiinnitystapa on eri kuin esimerkiksi tavallisessa elementtiaidassa, missä elementit asennettaan toisiinsa kiinni.

Portin mitan mitoituksessa, varsinkin jos etäisyys on määritelty, tulisi laskea mukaan portin tolpat, saranat, lukon kieli sekä sen vastakappale, mitkä kokonaisuudessa voi vaikuta portin kokonaismittaan jopa noin 20cm-lla.

Tehdasporttien mitat on normaalisti pyöreät ja mitotettu tolpan keskikohdasta, mutta jos tehtaalta tullut portti ei näytä sopivansa kooltaan millään, niin erikoismitoitetun portin pystyy myös tilaamaan (kestää noin 3 viikkoa).

Verkkoaita

Laajalla valikoimalla esiintyviä verkkoaitoja löytyy eri paksuuksilla ja erivärisinä, ja eri kohteisiin. 

Verkkoaidan tekee erinomaiseksi sen edullinen hinta sekä mahdollisuus joustavuuteen eri maastoissa. Lisäksi verkkoaita on melko huoltovapaa.

Yksi tunnetuimmista verkkotyypeistä on ”panssariverkkoaita”, joka on punottu verkko. Se asennettaan ripustamalla verkko tolppien välissä olevalle kiristyslangalle. Se tekee siitä mahtavan koira-aidan myös pienimille koirille, koska verkon saa asennettu tosi lähelle maata myös epätasaisella maalla!

Hitsattu verkkoaita, niin kuin nimikin sanoo, on osittain hitsattu rakenteeltaan. Verkkoa löytyy eri silmäkoolla sekä eri paksuudella. Tasaiselle maastolle asennettu hitsattu verkkoaita näyttää upealta!

Molemmat materiaalit ovat sinkitettyjä ja pvc eli muovikalvotettuja. Panssariverkkoa saa myös pelkällä sinkillä!

Eläinverkkoa löytyy hitsattuna kuin punottuna, verkkoa saa myös alhaalta pienenevällä silmällä. Materiaalit ovat kuumasinkitettyjä.

Puuaita

Asennamme myös puu- ja komposiittiaitoja.

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä!

POHJANMAAN AITA

Yhteystiedot